Tips voor mannen

Enkele tips voor heren die op zoek zijn naar een gepast geschenk voor hun partner.

  • Goed gevoel: Koop altijd datgene waarin uw partner zich goed voelt. Verras haar niet met een string als u haar nog nooit één heeft zien dragen.
  • Functioneel: Is uw partner gezegend met een flink stel borsten? Koop dan geen delicaat setje dat amper steun biedt en niet comfortabel is om dragen. Verwen haar met kwaliteit.
  • Kleur: Wil u haar iets speciaals schenken, kies dan niet voor een pikant setje dat uit één of andere eroticabeurs lijkt te zijn weggelopen. Volg de modekleuren die afgestemd zijn op de bovenkleding, wij geven u graag het juiste advies.
  • Eenvoud: Loop niet met het idee rond dat kant en mini ensembles voor een sexy look zorgen. Er zijn vandaag heel wat slips, shortjes en hipsters op de markt die erg verleidelijk ogen.
  • Juiste maat: Ga eens stiekem kijken in de lingerie lade van uw partner, in elke bh en slip staat een etiket, op het etiket vindt u de volgende informatie:
    De bh maat, bestaat uit: een cijfer bv. 75-80-85-90… wat duidt op de omtrek van de bh, dikwijls staan er verschillende cijfers zoals: EU-FR-UK. In België wordt voornamelijk de EU (Europese) maatvoering gebruikt, en uit een letter bv. C-D-E-D… wat duidt op de cupmaat. Voor de slips worden er voornamelijk twee maatvoeringen gebruikt: met name de confectie maatvoering, bv. 38-40-42-44… of de Amerikaanse maatvoering, bv. Small-Medium-Large…
    Nelly staat u natuurlijk graag bij in het maken van uw keuze.
  • Cadeaubon: Twijfelt u nog? Verras haar dan met een cadeaubon in geschenkverpakking en geniet tweemaal; bij het afgeven van de cadeaubon en nadien bij het samen kiezen van een setje in onze winkel.